2021/22 01.09.2021  -  31.05.2022
Vejledning

København Unicykling (KUB)

 

Alder: 5+ år
Tid: Søndag kl. 11:00 - 13:00
Sted: Sundbyøster skole - Drengesalen
Pris: 850,-
 
Kom og lær at cykle på ethjulet cykel – eller blive endnu bedre hvis du kan i forvejen.
Hos København Unicykling kan du få hjælp til at lære at cykle fra bunden og også få hjælp til avance med fx tricks og Freestyle.

Vi træner hver søndag i drengesalen på Sundbyøster skole.

Unicykling er for alle aldre – børn, voksne, piger og drenge. Alle aldre og køn træner sammen på holdene.


Vi anbefaler, at du tager en forælder eller en anden hjælper med til de første træninger, så de kan hjælpe dig i gang. Det er nemlig en stor fordel at have en at holde i hånden, til man begynder selv at kunne køre.

Du skal have sko på der sidder godt fast på foden. Helst en kondisko og med flad sål.
Tøjet skal du kunne bevæge dig i, og prøv at undgå store bukseben eller kjoler.


I starten kan du låne en cykel af klubben (så længe vi har nok til alle). Vi forventer at du investerer i din egen med tiden.
Vi anbefaler at købe kvalitet hos www.unicycle.com
Kontakt evt. trænerne for vejledning i køb af den helt rigtige cykel.


Til at starte med har vi fokus på indendørs træning, at lære at cykle og at lære tricks (Freestyle). Med tiden vil vi tilføje andre discipliner som fx udendørs Street og Mountain Unicycling (off-road).

Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage til unicykel arrangementer rundt omkring i Danmark. Her bliver man inspireret og møder andre unicyklister fra hele landet. Hvis man har lyst kan man også deltage i konkurrencer – fx DM.
Se mere på www.dgi.dk/unicykling 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Indendørs Fodbold (IF)

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link  

 

Alder: 18+ år
Tid: Tirsdag kl. 20:00 - 22:00
Sted: DGI byen, Sportshuset
Pris: 900,-
Kom og spil indendørs fodbold i 2 timer fra kl. 20:00 til 22:00. Vi laver en hurtig men effektiv opvarmning, så vi undgår de værste skader, og spiller så bare til to mål resten af tiden. Holdet er målrettet senior og old boys årgange.

Sæson: Primo oktober 2019 til ultimo april 2020.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates 1 (p1)

OBS: Vær opmærksom på, at alle ved tilmelding automatisk skrives op til holdene. Pladserne fordeles først efter tilmeldingsfristens udløb d. 14. august og jf. foreningens tilmeldingspolitik link

Alder: 18+ år
Tid: Torsdag kl. 17:30 - 19:00
Sted: Gasværksvejen skole
Pris: 900,-

Alle aldre og træningsniveauer er velkommen på holdet. Pilates er holdningskorrigerende træning af de dybe muskler, coremuskulaturen, af stabilitet, balance og koordination på en kontrolleret måde. Den kan tilgodese skader og udfordringer hos den enkelte - uden at det påvirker de andres træning. Samtidigt er pilates en træningsform, der kan udøves på mange forskellige niveauer og derfor være hård og udfordrende for alle - selv de mest trænede. Så har du lyst til at blive stærkere, vil du gerne træne på trods af en skade eller genoptræne, så kom frisk og vær med.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Se mere om aktiviteter og kommende arrangementer i Salto City i kalenderen.

Kalender